« Terug naar vorige pagina

Stephan Kolijn

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en ben ik begonnen bij DOK11 fysiotherapie. Al snel merkte ik dat mijn interesses uitgingen naar alles wat met sportblessures te maken heeft. Van de diagnosestelling tot de revalidatie. De keuze om in 2014 te starten met de Master sportfysiotherapie was dan ook een logisch gevolg. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe blessures ontstaan en de revalidatie hiervan. Daarnaast word ook naar de preventie van blessures gekeken. De sport staat ten alle tijden centraal.  Daarom zal het ook niet heel vreemd zijn als je met mij samen naar het korfbalveld, de tennisbaan of een rondje gaat hardlopen om zo snel mogelijk weer optimaal te kunnen sporten en bewegen.

In 2017 ben ik afgestudeerd als Master in de sportfysiotherapie en daaropvolgend de Master manuele therapie. Hierbij wil ik een verbindingsbrug slaan tussen de twee specialisaties en wil ik sporters nog sneller en optimaler kunnen helpen.

Ik houd mij dus bezig met alles wat te maken heeft met sport. Daarnaast zie ik veel spier, pees en kraakbeen gerelateerde klachten. Mijn werkdagen zijn maandag t/m woensdag en vrijdag.

 

“Ik vind dat elke sporter het maximale uit zichzelf moet kunnen halen. Wanneer dit niet mogelijk is zal ik je helpen om zo snel mogelijk weer op een verantwoorde wijze deel te nemen aan de sport.”